Over Bullet Journal Fans

Charissa: "Bullet Journal Fans is opgericht door mij, een meisje met een grote liefde voor haar Bullet Journal. Ik kan niet zonder! Door een gebrek aan Nederlandse blogs over Bullet Journal, bedacht ik om er zelf een te starten. Meteen heb ik gevraagd of Maartje mij wilde helpen met de blog onderhouden, waar zij gelukkig heel enthousiast over was. Here it is! Op 28 juni 2017 is Bullet Journal Fans geboren."

 

De naam is gekozen omdat het makkelijk is; iedereen weet wat er verwacht kan worden van deze blog. Tips voor leuke (web)shops, reviews van producten, tips en tricks en vooral veel inspiratie. Alles voor de Bullet Journal liefhebber.

Charissa

Beheerdster

Instagram: @planmetcharissa

"Hoi! Ik ben Charissa en ik ben 22 jaar. Ik leerde Bullet Journalling kennen doordat ik op Pinterest zocht naar handige planningsystemen. Ik heb heel veel geprobeerd, maar niks was perfect voor mij. Totdat ik Bullet Journalling tegenkwam.. Dit was zo'n drie jaar geleden en sinds dag één kon ik al niet meer zonder! Naast bezig zijn met Bullet Journalling hou ik ontzettend van shoppen, films en series kijken, lekker eten en creatief bezig zijn (aquarelschilderen, snail mail versturen, schrijven enzovoort)."

 

Maartje

Medebeheerdster

Instagram: @maartjeplans

"Hoi! Ik ben Maartje en ik ben 20 winters jong. Ik ben al langere tijd bezig met planners en mijn leven zo georganiseerd mogelijk maken. Ik miste altijd ruimte voor lijstjes en collecties. Zo maakte ik kennis met de Bullet Journal. Sinds die dag zijn het systeem en ik gelukkig getrouwd. Naast Bullet Journal heb ik een affaire met Netflix, ben ik graag omringt door vrienden en familie, breng ik graag tijd door met mijn camera en hou ik ervan om creatief bezig te zijn."