Persoonlijk · 13. maart 2018
In de Bullet Journal groep op Facebook komen regelmatig berichten voorbij in de trant van “Hoe houden jullie je BulletJournal elke dag bij?” of “Ik gebruik mijn Bullet Journal steeds minder, wat nu?”. Net zoals bij andere hobby’s, kan het voorkomen dat je soms helemaal geen behoefte hebt om te freubelen in jouw boekje of dat je er simpelweg niet aan toe komt. In dit artikel lees je waarom dit totaal niet erg is en wat je eraan kan doen!

Reviews · 05. maart 2018
Deze week een review van het boek Bullet Journal voor professionals. Lees je mee voor ons oordeel?

Doodle tijd · 01. maart 2018
Het is weer tijd voor een nieuwe doodle blogpost, deze keer geheel in het lente thema. Lees je mee?

Reviews · 27. februari 2018
Een tijd geleden heb ik de Bullet Journal van Inspirerend Leven mogen ontvangen en de kans gehad om deze te reviewen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! We zijn altijd benieuwd naar nieuwe notebooks voor Bullet Journalling en delen ook graag onze ervaringen met jullie. Daarom vandaag een review van dit notitieboek!

Reviews · 19. februari 2018
Foto's gebruiken in je Bullet Journal is natuurlijk erg leuk! Maar soms wil je ze bewaren op een andere manier. Wij reviewen deze week de service en de fotoboeken van fotofabriek.nl voor jou. Lees je mee?

Winkels en webshops · 12. februari 2018
Februari is door MUS Creatief bekroond tot Fe“BuJo”ari, dus deze blog wordt speciaal geschreven over MUS Creatief. Dit bedrijf, onderdeel van Uitgeverij BBNC, is op de Nederlandse markt erg bekend om hun prachtig vormgegeven notitieboekjes die perfect zijn om te Bullet Journallen. Vandaag laten we zien wat MUS allemaal te bieden heeft en geven we je een kijkje in de producten van MUS!

Uitleg en informatie · 05. februari 2018
In de Bullet Journal community kom je heel veel termen tegen die misschien niet allemaal bekend zijn voor je. Spread? Filofax? Calendex? Leuchtturm? Weekly? Deze blogpost behandelt al deze begrippen zodat jij alle heftige discussies en lange Bullet Journal-related blogberichten kan begrijpen zonder moeite 😊 .

Inspiratie · 22. januari 2018
Nieuw jaar betekent voor mij een nieuwe Bullet Journal met nieuwe jaarlijkse collecties. Kijk je mee naar mijn collecties voor 2018?

Uitleg en informatie · 15. januari 2018
De Calendex heb je misschien al eens voorbij horen komen in de Bullet Journal Community. Maar wat is het nou precies? De Calendex is een manier voor Future Planning, ontwikkeld door Eddy Hope. Het is bedacht als een mix van een Calender en een Index (vandaar ook de naam 😉). Het zorgt ervoor dat je snel aantekeningen van een bepaalde dag kan vinden in jouw Bullet Journal. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Ik neem je mee door het proces in deze blogpost.

Persoonlijk · 08. januari 2018
Een nieuw jaar betekent nieuwe doelen stellen. Dat geldt niet alleen voor de Bullet Journal-wereld, maar eigenlijk voor heel Nederland. We bedenken een paar dingen die we anders willen doen en nemen ons voor om vanaf 1 januari er voor te gaan en alles aan ons zelf beter te maken en te finetunen. Klinkt geweldig, het enige vervelende is dat we onszelf elk jaar weer dezelfde voornemens voornemen en elk jaar op 1 januari weer mee beginnen. Maar waarom halen wij deze doelen dan niet?

Meer weergeven