Inspiratie · 02. april 2018
In deze blogpost laat ik jullie graag mijn nieuwe weekly spread zien. Het was tijd voor verandering in mijn manier van plannen. Kijk je mee?

Een kijkje in de BuJo van... · 30. maart 2018
We hebben natuurlijk een categorie "Een kijkje in de BuJo van..", maar deze editie is net iets anders! Maris van Creachick.nl vertelt over haar Bullet Journal verhalen. Lees je snel mee?

Persoonlijk · 13. maart 2018
In de Bullet Journal groep op Facebook komen regelmatig berichten voorbij in de trant van “Hoe houden jullie je BulletJournal elke dag bij?” of “Ik gebruik mijn Bullet Journal steeds minder, wat nu?”. Net zoals bij andere hobby’s, kan het voorkomen dat je soms helemaal geen behoefte hebt om te freubelen in jouw boekje of dat je er simpelweg niet aan toe komt. In dit artikel lees je waarom dit totaal niet erg is en wat je eraan kan doen!

Reviews · 05. maart 2018
Deze week een review van het boek Bullet Journal voor professionals. Lees je mee voor ons oordeel?

Doodle tijd · 01. maart 2018
Het is weer tijd voor een nieuwe doodle blogpost, deze keer geheel in het lente thema. Lees je mee?

Reviews · 27. februari 2018
Een tijd geleden heb ik de Bullet Journal van Inspirerend Leven mogen ontvangen en de kans gehad om deze te reviewen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! We zijn altijd benieuwd naar nieuwe notebooks voor Bullet Journalling en delen ook graag onze ervaringen met jullie. Daarom vandaag een review van dit notitieboek!

Reviews · 19. februari 2018
Foto's gebruiken in je Bullet Journal is natuurlijk erg leuk! Maar soms wil je ze bewaren op een andere manier. Wij reviewen deze week de service en de fotoboeken van fotofabriek.nl voor jou. Lees je mee?

Winkels en webshops · 12. februari 2018
Februari is door MUS Creatief bekroond tot Fe“BuJo”ari, dus deze blog wordt speciaal geschreven over MUS Creatief. Dit bedrijf, onderdeel van Uitgeverij BBNC, is op de Nederlandse markt erg bekend om hun prachtig vormgegeven notitieboekjes die perfect zijn om te Bullet Journallen. Vandaag laten we zien wat MUS allemaal te bieden heeft en geven we je een kijkje in de producten van MUS!

Uitleg en informatie · 05. februari 2018
In de Bullet Journal community kom je heel veel termen tegen die misschien niet allemaal bekend zijn voor je. Spread? Filofax? Calendex? Leuchtturm? Weekly? Deze blogpost behandelt al deze begrippen zodat jij alle heftige discussies en lange Bullet Journal-related blogberichten kan begrijpen zonder moeite 😊 .

Inspiratie · 22. januari 2018
Nieuw jaar betekent voor mij een nieuwe Bullet Journal met nieuwe jaarlijkse collecties. Kijk je mee naar mijn collecties voor 2018?

Meer weergeven