Een kijkje in de BuJo van...

Een kijkje in de BuJo van... · 30. maart 2018
We hebben natuurlijk een categorie "Een kijkje in de BuJo van..", maar deze editie is net iets anders! Maris van Creachick.nl vertelt over haar Bullet Journal verhalen. Lees je snel mee?

Een kijkje in de BuJo van... · 04. januari 2018
Een terugkerend rubriekje is altijd, dus het is tijd voor de volgende editie van "Een kijkje in de BuJo van..". Deze keer neemt Cindy je mee in haar Bullet Journal, zodat je eens lekker kan neuzen en inspiratie op kan doen. Nu kreeg Cindy van ons een vragenlijst en de mogelijkheid om de lezers van Bullet Journal Fans een kijkje te geven in haar Bullet Journal.

Een kijkje in de BuJo van... · 09. november 2017
In deze terugkomende serie nemen we jullie mee in een unieke kijk in de Bullet Journal van een van onze lezeressen. Kijk je mee naar de Bullet Journal van Esmee?

Een kijkje in de BuJo van... · 05. oktober 2017
Het is tijd voor de tweede editie van "Een kijkje in de BuJo van.." en deze keer is een van de lezeressen Marion aan de beurt! De vorige editie werd gehost door onze eigen Charissa, en nu kreeg Marion van ons een vragenlijst en de mogelijkheid om de lezers van Bullet Journal Fans een kijkje te geven in haar Bullet Journal. Niets is zo leuk als het bekijken van andermans creaties vinden wij, dus snuffel lekker mee in de Bullet Journal van Marion!

Een kijkje in de BuJo van... · 14. september 2017
Niets is zo leuk als het bekijken van andermans creaties vinden wij.. en daarom introduceren we dit nieuwe rubriekje! In "Een kijkje in de BuJo van.." krijgt onze gast een vragenlijst en de mogelijkheid om de lezers van Bullet Journal Fans een kijkje te geven in hun Bullet Journal. Eerst zal de redactie zelf dit rubriekje invullen, waarna we het stokje overdragen aan onze lezers. Vandaag is dus de aftrap en die zal Charissa verzorgen!