Inspiratie

Inspiratie · 02. april 2018
In deze blogpost laat ik jullie graag mijn nieuwe weekly spread zien. Het was tijd voor verandering in mijn manier van plannen. Kijk je mee?

Inspiratie · 22. januari 2018
Nieuw jaar betekent voor mij een nieuwe Bullet Journal met nieuwe jaarlijkse collecties. Kijk je mee naar mijn collecties voor 2018?

Inspiratie · 28. december 2017
Een handig systeem wat ik een tijdje geleden heb ontdekt is de Dutch Door. Dit begrip komt wel vaker naar voren in de Bullet Journal-wereld, maar voor mij was het nooit bekend wat het nou precies was. Ik wist dat het iets betekende met pagina's knippen en halve pagina's gebruiken, maar wat had dit voor nut? Ik testte de Dutch Door uit en ik ben verkocht. In dit artikel leg ik jullie dus ook uit wat de Dutch Door is en wat alle mogelijkheden zijn!

Inspiratie · 25. december 2017
Een veel gehouden discussie in de Bullet Journal wereld is toch wel 'wat is Bullet Journal'. Is dit alleen de simpele manier van Ryder Caroll zelf of horen hier ook de kleurrijke kunstwerken bij? Ryder geeft hier zelf het volgende antwoord op 'The Bullet Journal can become whatever you need it to be.' Ik zelf neig meer naar de creatieve kant van het Bullet Journaling maar toch ging ik op zoek naar de minimalistische kant van de Bullet Journal. En natuurlijk neem ik jullie mee. Ik deel in deze...

Inspiratie · 04. december 2017
De Gratitude Log is een idee van Bullet Journal goeroe Kim van Tiny Ray of Sunshine. Deze log is een heel veel voorkomende collectie die ontzettend veel Bullet Journallers verwerken in hun Bullet Journal. In deze blogpost worden verschillende manieren behandeld om deze logs te verwerken in jouw Bullet Journal.

Inspiratie · 27. november 2017
Ik weet niet of ik de enige hierin ben maar als ik eenmaal op YouTube begin met filmpjes kijken over Bullet Journaling vergeet ik constant de tijd en voor ik het weet ben ik 4 uur verder. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete filmpjes van mijn favoriete YouTuber met betrekking tot Bullet Journaling. Lees je mee?

Inspiratie · 11. november 2017
Kerst lijkt misschien nog ver weg maar om de stress te voorkomen kun je niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van alles. Wil je weten hoe ik dat gedaan heb? Lees snel mee.

Inspiratie · 21. september 2017
Deze blogpost staat helemaal in het teken van stickers en hoe je deze kunt gebruiken in je Bullet Journal. Gebruik je ze liever decoratief of juist functioneel. Lees nu de blogpost voor een dosis inspiratie.

Inspiratie · 04. september 2017
Washitape wordt veel gebruikt in de Bullet Journal wereld. Ik laat jullie zien op welke manier je het kunt gebruiken om je BuJo mooier en handiger te maken!

Inspiratie · 31. augustus 2017
In je Bullet Journal kun je van alles bijhouden. Ben je benieuwd naar wat voor trackers er allemaal veel gebruikt worden? Lees dan zeker even de blogpost.

Meer weergeven