Persoonlijk

Persoonlijk · 13. maart 2018
In de Bullet Journal groep op Facebook komen regelmatig berichten voorbij in de trant van “Hoe houden jullie je BulletJournal elke dag bij?” of “Ik gebruik mijn Bullet Journal steeds minder, wat nu?”. Net zoals bij andere hobby’s, kan het voorkomen dat je soms helemaal geen behoefte hebt om te freubelen in jouw boekje of dat je er simpelweg niet aan toe komt. In dit artikel lees je waarom dit totaal niet erg is en wat je eraan kan doen!

Persoonlijk · 08. januari 2018
Een nieuw jaar betekent nieuwe doelen stellen. Dat geldt niet alleen voor de Bullet Journal-wereld, maar eigenlijk voor heel Nederland. We bedenken een paar dingen die we anders willen doen en nemen ons voor om vanaf 1 januari er voor te gaan en alles aan ons zelf beter te maken en te finetunen. Klinkt geweldig, het enige vervelende is dat we onszelf elk jaar weer dezelfde voornemens voornemen en elk jaar op 1 januari weer mee beginnen. Maar waarom halen wij deze doelen dan niet?

Persoonlijk · 16. oktober 2017
Na een kennismaking met Charissa en Tessa werd het tijd dat ook Maartje haar verhaal vertelde. Lees hier hoe het allemaal voor haar begon!

Persoonlijk · 25. september 2017
Ik denk dat ik namens alle Bullet Journallers spreek als ik zeg dat we soms angstig worden van schrijven in onze Bullet Journal, omdat we het graag “mooi” en “Instagram-waardig” willen maken. In dit artikel wil ik praten over fouten maken in je Bullet Journal, en over pagina’s die er niet altijd even perfect uitzien. Want ook dít mag.

Persoonlijk · 07. september 2017
We zijn al even onderweg met onze blog, en het leek ons leuk om met een uitgebreider voorstelrondje te beginnen. Jullie kennen ons waarschijnlijk al wel van de Bullet Journal - Nederland pagina, maar we gaan in deze serie verder op onze persoonlijke BuJo ervaring. Vandaag trapt Tessa af en laat ze jullie meekijken in haar Bullet Journal.