Reviews

Reviews · 05. maart 2018
Deze week een review van het boek Bullet Journal voor professionals. Lees je mee voor ons oordeel?

Reviews · 27. februari 2018
Een tijd geleden heb ik de Bullet Journal van Inspirerend Leven mogen ontvangen en de kans gehad om deze te reviewen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! We zijn altijd benieuwd naar nieuwe notebooks voor Bullet Journalling en delen ook graag onze ervaringen met jullie. Daarom vandaag een review van dit notitieboek!

Reviews · 19. februari 2018
Foto's gebruiken in je Bullet Journal is natuurlijk erg leuk! Maar soms wil je ze bewaren op een andere manier. Wij reviewen deze week de service en de fotoboeken van fotofabriek.nl voor jou. Lees je mee?

Reviews · 20. november 2017
Een tijd geleden is er een nieuw, voor Bullet Journalling geschikt, notitieboek uitgekomen. Dit notitieboek is er niet zomaar één, want voor zover ik weer is het het allereerste groen geproduceerde Bullet Journal boekje! Ik heb het over de Dotted Rock: een notitieboek gemaakt door Paper On The Rocks in samenwerking met De Groene Meisjes. De Dotted Rock is geheel gemaakt van steenpapier, dus erg duurzaam en waterbestendig! Lees nu snel deze review.

Reviews · 30. oktober 2017
Tegenwoordig bestaan er steeds meer dotted notebooks die zich richten op Bullet Journaling, wij proberen er zoveel mogelijk voor je te reviewen. Lees je mee over de notebook van BooLL?

Reviews · 02. oktober 2017
Altijd al benieuwd geweest naar het boek "Mijn Bullet Journal Crash Course"? In deze blogpost nemen we het boek onder de loep. Lees je met ons mee?

Reviews · 28. september 2017
Vandaag een review van de nieuwe Bullet Journals van Natascha Kranenburg met een super leuke winactie!

Reviews · 31. juli 2017
Karakter Uitgevers hebben onlangs de nieuwe Bullet Journal van Zamarra Kok gepresenteerd. Wij kregen de kans om deze door en door te testen, hier een review over te schrijven én tot slot mogen we 4 exemplaren weggeven aan onze leuke lezers!

Reviews · 17. juli 2017
Notitieboekjes vinden die Bullet Journal geschikt zijn is altijd tof! Ik kreeg de kans om het "Get Shit Done" notitieboek te bekijken en testen, die te verkrijgen is op de webshop van Spread the book love. Dit notitieboek is mede mogelijk gemaakt door uitgeverij Blossom Boeks en zeer aantrekkelijk voor elke Bullet Journallist. In deze blogpost bespreek ik alle ins en outs van dit notitieboek en vind je een unieke kortingscode voor dit exemplaar!

Reviews · 13. juli 2017
Een van de onderwerpen die geregeld terugkomt op onze facebookpagina is handlettering en hoe je dit het beste kunt toepassen in je Bullet Journal. Hoewel je voor handletteren in principe niets meer nodig hebt dan een potlood en/of een fineliner, spelen steeds meer merken in op deze nieuwe hype door het ontwikkelen van zogeheten brush pennen. Zo ook Royal Talens, ook wel bekend van de Ecoline verf die wij waarschijnlijk allemaal hebben leren kennen op de basisschool.