Uitleg en informatie

Uitleg en informatie聽路聽05. februari 2018
In de Bullet Journal community kom je heel veel termen tegen die misschien niet allemaal bekend zijn voor je. Spread? Filofax? Calendex? Leuchtturm? Weekly? Deze blogpost behandelt al deze begrippen zodat jij alle heftige discussies en lange Bullet Journal-related blogberichten kan begrijpen zonder moeite 馃槉 .

Uitleg en informatie聽路聽15. januari 2018
De Calendex heb je misschien al eens voorbij horen komen in de Bullet Journal Community. Maar wat is het nou precies? De Calendex is een manier voor Future Planning, ontwikkeld door Eddy Hope. Het is bedacht als een mix van een Calender en een Index (vandaar ook de naam 馃槈). Het zorgt ervoor dat je snel aantekeningen van een bepaalde dag kan vinden in jouw Bullet Journal. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Ik neem je mee door het proces in deze blogpost.

Uitleg en informatie聽路聽06. november 2017
Het kan moeilijk zijn om te beginnen met Bullet Journalling. Op internet is zoveel te vinden en door de bomen zie je soms het bos niet meer. Op de markt komen steeds meer boeken met uitleg en voorbeelden die jou kunnen helpen met het beginnen met Bullet Journalling. Daarnaast kunnen deze boeken ook goed helpen als je al een eindje op weg bent met jouw Bullet Journal, maar toe bent aan meer structuur en inspiratie. In deze blogpost hebben wij een aantal boeken opgesomd!

Uitleg en informatie聽路聽14. augustus 2017
Hoe berg je al alle spullen op voor je Bullet Journal? En hoe neem je het onderweg mee? Lees hier alles over in deze blogpost over opbergmogelijkheden!

Uitleg en informatie聽路聽03. augustus 2017
Hoe verhuis je naar een nieuwe Bullet Journal? Ik geef je handige tips die je werk besparen en je een leuke verhuizing oplevert!

Uitleg en informatie聽路聽27. juli 2017
Notitieboeken zijn er zoveel te vinden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Verschillende merken, verschillende groottes, verschillende soorten papier.. Wat zijn nou de voor- en nadelen van alle verschillende opties? Hieronder worden ze besproken om het jou zo makkelijk mogelijk te maken!

Uitleg en informatie聽路聽24. juli 2017
Ik neem jullie mee op verkenning in de wereld van Bullet Journalling en bespreek de veel voorkomende valkuilen die je onderweg tegen komt en geef tips om over deze valkuilen te springen!

Uitleg en informatie聽路聽26. juni 2017
Bullet Journal is een geweldig systeem om jouw leven en gedachtenspinsels op orde te krijgen. Je bent waarschijnlijk al tegen de term Bullet Journal aangelopen (anders zou je hier niet zijn), maar wat is het nou precies en hoe doe je het? Deze post is gemaakt om jou op weg te helpen! De Bullet Journal is een organisatie-systeem uitgevonden door een intelligente man, genaamd Ryder Carroll. "Het analoge systeem voor het digitale tijdperk", zoals het wordt omschreven op de offici毛le Bullet...