Winkels en webshops

Winkels en webshops · 12. februari 2018
Februari is door MUS Creatief bekroond tot Fe“BuJo”ari, dus deze blog wordt speciaal geschreven over MUS Creatief. Dit bedrijf, onderdeel van Uitgeverij BBNC, is op de Nederlandse markt erg bekend om hun prachtig vormgegeven notitieboekjes die perfect zijn om te Bullet Journallen. Vandaag laten we zien wat MUS allemaal te bieden heeft en geven we je een kijkje in de producten van MUS!

Winkels en webshops · 11. december 2017
Na de uitleg blogpost over Etsy deelt Maartje haar wishlist met jullie. Heb je zin om leuke items te shoppen en ben je toe aan inspiratie? Bekijk snel Maartje's wishlisht!

Winkels en webshops · 23. oktober 2017
Na de AliExpress wishlist van Maartje is het tijd voor de volgende wishlist, namelijk die van Charissa! Want je kan nooit genoeg leuke spulletjes hebben voor je Bullet Journal, toch? De kennismakingsblog over AliExpress vind je door hier te klikken. Lees dat eerst even, en daarna kan je leuke dingetjes vinden in deze blogpost. Pas op: ik waarschuw je voor koopdrang en een gat in je hand!

Winkels en webshops · 09. oktober 2017
Als je eenmaal het Bullet Journal-systeem onder de knie hebt en je je spreads wat leuker wil maken, dan kom je al snel op de optie om leuke dingen te kopen. Op deze manier kan je jouw Bullet Journal creatiever, vrolijker of leuker maken! Denk aan stickers, stempels, stiften en pennen, washi tape, verf.. Zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. In deze blog worden leuke winkels besproken waar je zulke supplies kan kopen!

Winkels en webshops · 11. september 2017
Na een uitgebreide uitleg over AliExpress is het ook tijd om jullie voor te stellen aan Etsy; ook een site waar verkopers zelf een shop kunnen openen en hun zelfgemaakte, dan al niet ingekochte dingen, verkopen. Op het gebied van Bullet Journal en planners gaat hier een wereld voor je open, die je wel alleen moet betreden op eigen risico want er is zoveel leuks te vinden!

Winkels en webshops · 18. juli 2017
In een van onze eerdere blogpost hebben we jullie kennis laten maken met AliExpress en waar je bij deze site rekening moet houden. Daarom leek het mij leuk om hierop in te haken en mijn wishlist met jullie te delen. Pas op, lezen op eigen risico!

Winkels en webshops · 10. juli 2017
Als iemand mij vraagt wat mijn favoriete shop is om Bullet Journal spullen te kopen zeg ik zonder twijfel AliExpress, in Bullet Journal land ook wel bekend als Ome Ali! Niet alleen om de lage prijzen en het grote assortiment, maar ook omdat daar dingen zijn die je hier niet kunt krijgen. In deze blogpost wordt uitgelegd wat AliExpress is en hoe het in zijn werk gaat!